Ο Άγιος Βασίλης «προσγειώθηκε» στο Lohan για να πάρει το γράμμα μας και να ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του. Εμείς του γράψαμε μόνο αυτά:

«Dance’n’Roses, Nick Martin και Showtime» και ήταν περισσότερο από γενναιόδωρος!

Την Παρασκευή οι Playmen με Rammos στα vocals, Joanna στα drums και MC Timm Chris συγκλόνισαν τον κόσμο για άλλη μια φορά με τις εκπληκτικές επιδόσεις τους. Το Dance’n’Roses Party ενθουσίασε και ξεσήκωσε άπαντες. Η μουσική ήταν ροκ και mainstream και όλοι παραδοθήκαμε σε μια έκσταση χωρίς επιστροφή.

Παραμονή Χριστουγέννων ο παγκοσμίου φήμης Dj Nick Martin φλέρταρε τα decks. Από Ίμπιζα σε Μαϊάμι και από το Μαϊάμι κατευθείαν στο Lohan για να μας δώσει μια γεύση από καλοκαιρινά vibes και τίποτα λιγότερο την παραμονή των Χριστουγέννων. Μια εξαιρετική βραδιά ανάμεσα σε VIPs και διασημότητες. Backstage, Prive και VIP areas χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς ζαλισμένοι από τους ρυθμούς της σαμπάνιας.

Και φυσικά το απόλυτο παραλήρημα και ένα πιο γεμάτο από ποτέ club την ημέρα των Χριστουγέννων, φιλοξενώντας όπως κάθε Κυριακή το καλύτερο RnB πάρτι της Αθήνας. Το Showtime κυριάρχησε! Όλη η Ιερά Οδός ήταν μπλοκαρισμένη, όλη η Αθήνα ήταν εκεί και μας τίμησε με την παρουσία της. Dj Robin, Dj Melo και Dj Kash ήταν επικοί και μας απογείωσαν με το XmasBuzz. Το πάρτι τελείωσε όταν ο ήλιος μας είπε «Καλημέρα» και δώσαμε το πιο όμορφο τέλος στον πιο εκπληκτικό εορτασμό Χριστουγέννων.