Ο Δεκέμβρης έχει μπεί δυναμικά στο προσκήνιο, με το κόσμο να κυκλοφορεί & να οπλοφορεί, σε άκρως εορταστική διάθεση.

Τη Παρασκευή λοιπόν, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν -γι’ ακόμη μια φορά- να μας τιμήσουν με τη παρουσία τους & να περάσουν το κατώφλι μας, προκειμένου να ακούσουν τους PLAYMEN να παίζουν τις τελευταίες house/mainstream επιτυχίες της εποχής, τον ANAΣΤΑΣΙΟ ΡΑΜΜΟ να ροκάρει χοροπηδώντας -σα γνήσιο αιλουροειδές- απο booth σε μπάρ (& πίσω) ξεσηκώνοντας τους θαμώνες, τον TIMM CHRIS να ριμάρει & να αστειεύεται με τους πελάτες του backstage & την ΙΩΑΝΝΑ να παίζει drums με αυθεντικά sexy RockNRoll ύφος, βγαλμένο απο ταινία.

Μια Παρασκευή γεμάτη βεγγαλικά, σαμπάνιες & πυροτεχνήματα, αφού φιλοξενούσαμε δυο εορτάζοντες στο μαγαζί, με τις παρέες τους να χορεύουν ξέφρενα δίπλα στα ρομπότ, ενώ παράλληλα απαθανατίζαν καρέ-καρέ τη βραδιά στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ξημερώνει Σάββατο & το τηλεφωνικό μας κέντρο βομβαρδίζεται απο κλήσεις, για κρατήσεις. Βούλγαροι επενδυτές & όχι μόνο, δίνουν το παρόν. Προφανώς & η φήμη του εκκεντρικού dj GIGLI έφτασε ως τη γείτονα χώρα & έσπευσαν να παρακολουθήσουν απο κοντά το show που φέρει -τα Σάββατα- τόσο την υπογραφή, όσο & τη τρέλα του.

Κυριακή & η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις της RnB μουσικής, έχει έρθει! Σε άλλα νέα, it’s SHOWTIME baby – TIME to SHOW people your dancing skills!

To ρολόι δείχνει 23.00 ακριβώς & ο dj ROBIN με τον dj MELO, ξεκινoύν τη προθέρμανση του κοινού. Στόχος τους, να καταφέρουν ένα μαγαζί να πάλλεται, δημιουργώντας τέτοια ενέργεια που να θυμίζει φλεγόμενο τοπίο. Στην απόπειρα τους αυτή, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο τρίτος της παρέας, ο dj ΚAS, ο οποίος με την άφιξή του στο booth, άνελαβε το ρόλο του καπετάνιου με προορισμό την «ατόφια ξέγνοιαστη καλοπέραση», γνωστή στην εποχή μας & ως «yolo vibe».

Φιγούρες, ανάποδα καπέλα, T-shirt με συνθήματα, ήταν το κάδρο της βραδιάς.

Ένα κάδρο, που δε τους χωρούσε όλους, αφού οι μπασλετμπολίστες της Α1 -πιστοί στο Κυριακατικό μας ραντεβού- για ευνόητους λόγους, εξείχαν αισθητά.

Lohan Nightclub: Τι κι αν ξημέρωνε Δευτέρα; Χάρη σε όλους εσάς, βάλαμε ξανά τρίποντο στη νυχτερινή ζωή, τρίποντο στη νυχτερινή διασκέδαση!