Άλλο ένα τριήμερο διασκέδασης τελείωσε, με μοναδικές στιγμές, άξιες αναφοράς.

Όλα ξεκίνησαν Παρασκευή βράδυ, με τους PLAYMEN | ANASTASIOS RAMMOS | JOANNA και TIMM CHRIS να κάνουν εντύπωση γι’ ακόμη μια φορά, περνώντας τη θετική τους ενέργεια στο κοινό, παίζοντας house, mainstream και rock μουσικές. Ο κόσμος ενθουσιασμένος, έδειχνε να περνά πραγματικά καλά απαλλαγμένος απο κάθε έγνοια καθημερινότητας ενώ πρόσωπα της τηλεόρασης, χόρευαν ξέφρενα μέχρι το κλείσιμο – γύρω στις έξι τα ξημερώματα.

Και κάπως έτσι, έρχεται το Σάββατο ξανά, με του θαμώνες του μαγαζιού να αναρωτιούνται ποια είναι η νέα άφιξη που θα τους συναρπάσει. Η απάντηση δόθηκε γύρω στη μια τα μεσάνυχτα, όταν στη κονσόλα ανέβηκε ο Dj Gigli να παίξει με το μοναδικό του τρόπο οτιδήποτε σε κάνει να χορεύεις με τόσο πάθος, ώστε να αδιαφορείς για τα αδιάκριτα βλέμματα. Φυσικά δεν ανέβηκε μόνος, αλλά με τα trademark αξεσουάρ του: το διάφανο ζευγάρι γυαλιά με τα φωτάκια -με το οποίο μας συστήθηκε πριν χρόνια στο Villa Mercedes- και το γάντι laser που έδινε μια άλλη μυστηριακή νότα στη βραδιά. Περιττό να αναφέρω ότι με την άφιξή του, το κοινό εκστασιάστηκε! Ακόμη και μια παρέα Ελβετών επιχειρηματιών δεν αντιστάθηκε στην γενικότερη ατμόσφαιρα του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να ζήσουν μια έντονη βραδιά – που ήταν το ζητούμενο, αφού ήρθαν προκειμένου να κάνουν το bachelor του καλύτερου τους φίλου.

Κυριακή.

«Όλα είναι θέμα ενέργειας» σπεύσαμε να επικοινωνήσουμε στο κόσμο που στηρίζει το μαγαζί μας, κοντά δυο μήνες τώρα. Το ίδιο δεσμεύτηκε και ο Βαγγέλης Σταύρου, ο εμπνευστής/ δημιουργός του SHOWTIME. Με σκοπό λοιπόν να απογειώσουμε τη τελευταία ημέρα πριν από μια δύσκολη -για τον καθένα- εβδομάδα, ανοίξαμε τις πόρτες μας γύρω στις 23.30 για να συνειδητοποιήσουμε μια ώρα μετά οτι είμαστε σχεδόν γεμάτοι! Στυλάτα καπέλα & σκουφιά, φούτερ με κουκούλα, καυτά σορτσάκια, πλημμύριζαν το χώρο. Άγραφος νόμος: να ντυθούμε όλοι σε χρώμα μαύρο. Όσο για τη μουσική, η βραδιά κύλησε με RnB ρυθμούς να ακούγονται σ’ όλη την Ιερά Οδό & μ’ ένα κοινό που είχε την ίδια δυναμική μ’ έναν Εγκέλαδο. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: «Δεν είμαστε χώρος προσευχής. Είμαστε ναός της μουσικής. Αποδεχτείτε & κουβαλήστε μαζί τη πηγαία τρέλα σας. Γίνετε μέλος της οικογένειας μας.»