Με τον πιο λαμπερό τρόπο άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου, το Lohan Club athens στο Γκάζι. Το νέο στέκι της Αθήνας έρχεται να ταράξει για τα καλά τον χάρτη της διασκέδασης και αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη μέρα. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς άλλωστε, καθώς μια εκ των ιδιοκτητών του είναι η Χολιγουντιανή σταρ Lindsay Lohan, που φέρνει άλλον αέρα στη διασκέδαση της πόλης. Και ενώ μέχρι πρόσφατα δεν ήταν ευρύτερα γνωστό πως η ίδια έχει σχέση με το νέο μαγαζί, η παρουσία της στο μεγάλο opening επιβεβαίωσε όλα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα. Εκείνη, μαζί με τον σύντροφο και συνέταιρό της, Ντένη Παπαγεωργίου, έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω από το Γκάζι και την Ιερά Οδό.

Από πολύ νωρίς, το βράδυ του Σαββάτου ο χώρος ήταν κατάμεστος από το κοινό που αγαπά τη βραδινή διασκέδαση αλλά και από πολλές επώνυμες παρουσίες. Εκτός από την ίδια τη σταρ, που έδωσε το παρών και διασκέδασε στο club εκείνο το βράδυ, ανεβαίνοντας μάλιστα και στα decks κατά τη διάρκεια της βραδιάς προκειμένου να μιλήσει στους θαμώνες.

Οι Playmen και οι Junior Rush ανέλαβαν το μουσικό κομμάτι της βραδιάς και φυσικά ανέβασαν τη θερμοκρασία της διασκέδασης στα ύψη. Το Lohan Club έδωσε το γερό του στίγμα από την πρεμιέρα κιόλας και άφησε να εννοηθεί πως θα μας κρατήσει μια από τις καλύτερες συντροφιές το φετινό χειμώνα στην πόλη.

Lohan Club Γκαζι Χειμώνας 2016-17

Το Lohan Club στεγάζεται στην Ιερά Οδό και το χώρο του πρώην Spell Club. Ένας χώρος που μας έχει συνηθίσει σε ανεβασμένη διασκέδαση, όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη πρεμιέρα του στην πόλη. Πολλοί χορευτές, μεγάλα ονόματα στα decks και ατελείωτες επιτυχίες πλαισίωσαν τις πρώτες βραδιές του και μας έπεισαν πως το Lohan Club ήρθε για να μείνει στη διασκέδαση της πόλης. Ένας μοναδικός χειμώνας διασκέδασςης μας περιμένει στον χώρο του με μοναδικά events και πολύ αγαπημένα ονόματα. Ήδη, τη δεύτερη κιόλας βραδιά του νυχτερινού κέντρου στο χώρο του εμφαμνίστηκαν οι Yellow Claw που έφεραν τα πάνω κάτω στο κέντρο της Αθήνας. Μια νέα περίοδος ξεκινά για το νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης στην πόλη και το μόνο βέβαιο είναι πως τα σκήπτρα σε αυτόν θα κρατήσει το νέο αυτό μαγαζί που ήρθε για να μείνει. τα νέα events και parties που θα απολαύσουμε φέτος από τον χώρο του, θα το αναδείξουν αναμφίβολα στον πιο hot προορισμό διασκέδασης. Μια νέα περίοδος ξεκινά για τη διασκέδαση στην πόλη της Αθήνας και σε αυτή βασικό ρόλο θα παίξει το αγαπημένο club που έρχεται με φόρα να φέρει τα πάνω κάτω στο πέρασμά του.