ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα αποτελεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την οποία το LOHAN Nightclub, Ιερά Οδός 30-32, Τ.Κ. 10435, Αθήνα, τηλ.: 6987501825, email: info@lohanathens.com, κατ΄ εφαρμογή του υπ’ αρ. 679/2016 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ενεργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε τον δικτυακό του τόπο (https://lohanathens.com/).
Η παρούσα Πολιτική περιγράφει, επίσης, τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το LOHAN Nightclub στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.

  • Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
    Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».
  • Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;
    Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.
  • Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;
    Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και συναφή για τον σκοπό που προορίζονται.
    Συγκεκριμένα συλλέγουμε:
    α) Δεδομένα ταυτότητας (όνομα, επώνυμο).
    β) Δεδομένα επικοινωνίας (αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
    γ) Δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Cookies. Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε την Πολιτική Cookies .
  • Για ποιο σκοπό συλλέγουμε τα Δεδομένα σας;
    Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας από εσάς τους ιδίους για :
    α) την επικοινωνία μαζί σας,
    β) την αποστολή ενημερωτικού υλικού (newsletter),
    γ) την πραγματοποίηση κράτησης στο LOHAN Nightclub.
  • Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από το LOHAN Nightclub;
    Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας μόνο αν έχουμε νόμιμο λόγο για την επεξεργασία τους.
    Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται σε μία από τις κάτωθι νομιμοποιητικές βάσεις:
    α) στις έννομες υποχρεώσεις του LOHAN Nightclub, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχουμε νομική υποχρέωση να επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας γιατί προβλέπεται ως υποχρέωση μας από την νομοθεσία,
    β) στο έννομο συμφέρον του LOHAN Nightclub,
    γ) στη συναίνεσή σας, όπου απαιτείται, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική,
    δ) στην εκτέλεση σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτησή σας πριν από τη σύναψη της σύμβασης.
  • Ειδικά η αποστολή newsletter
    Η LOHAN Nightclub ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας αιτείται σε συγκεκριμένα τμήματα του ιστότοπου της τη συγκατάθεσή σας για να σας αποστέλλει ενημερωτικό υλικό (newsletter) για τις εκδηλώσεις της.
    Η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τη LOHAN Nightclub και δεν θα κοινοποιηθεί σε κανένα άλλο πρόσωπο.
    Κατόπιν της εγγραφής σας στο newsletter, θα σας σταλεί αυτοματοποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή του newsletter μας και θα καλείστε να απαντήσετε σε αυτό. Αφού απαντήσετε σε αυτό, θα αρχίσετε να λαμβάνετε το newsletter μας.
    Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή, είτε κάνοντας click στο σχετικό σύνδεσμο που θα βρίσκεται πάντοτε στο τέλος του εκάστοτε newsletter μας είτε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lohanathens.com.
  • Ποιοι έχουν πρόσβαση στα Δεδομένα σας ή/και είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;
    Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό του LOHAN Nightclub και μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο, όπως για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων κράτησής σας.
  • Στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε.;
    Δεν αποστέλλουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε.
  • Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;
    Τα Δεδομένα τηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας τα έχετε κοινοποιήσει, εκτός αν απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεων μας.
    Για το χρόνο διατήρησης των Δεδομένων που συλλέγονται μέσω των Cookies μπορείτε να ενημερωθείτε από την Πολιτική Cookies .
  • Ποια είναι τα δικαιώματα σας;
    Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα Δεδομένα σας
    Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς πώς και ποια Δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.
    Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών Δεδομένων
    Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση για τη διόρθωση των ανακριβών Δεδομένων σας και τη συμπλήρωση ελλιπών (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής ηλεκτρονικής διεύθυνσης), ώστε να είναι πλήρη και ακριβή.
    Έχετε δικαίωμα διαγραφής
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα Δεδομένα σας, αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
    Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
    Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
    Έχετε δικαίωμα ανάκλησης/εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας
    Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας, όπου έχει απαιτηθεί και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας ή αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
  • Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;
    Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση του LOHAN Nightclub, Ιερά Οδός 30-32, Τ.Κ. 10435, Αθήνα, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή του info@lohanathens.com.
  • Πότε απαντάμε στα αιτήματά σας;
    Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν, χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.
    Αν τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, το LOHAN Nightclub μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς εσάς.
    Σε περίπτωση που δεν λάβετε απάντηση εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας ή η απάντηση που λάβατε δεν ήταν ικανοποιητική ή το ζήτημα σας δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).
  • Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;
    Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, εκτός από την περίπτωση χρήσης «cookies» στον ιστότοπό μας, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεσή σας.
  • Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;
    Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.
  • Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;
    Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στον ιστότοπό μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.
    Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις 14/9/2018.